|
FotografieModeratori: KomandantuR, adicristea, Alen Re: FotografieMulțumesc
![]()
Re: Fotografie"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped ![]()
Re: Fotografie"Il Toro"
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Inscrie-te in grupul ClubFord Craiova pentru a primi prin PM (private message) mesajele importante.
Re: FotografieNu se mai poate posta foto.
"Scuze, dar spaţiul alocat fişierelor ataşate pentru acest forum a fost atins."
Re: FotografieS-a rezolvat, era o limita default
![]() | [galeria mea foto] | Înscrie-te în grupul ClubFord Braşov | "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!" - Me ![]() ![]()
Re: FotografieParcul Al. Ioan Cuza - noaptea de Paste
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Re: FotografieDoua HDR-uri de la un nepriceput.
Participant la şuşe.
"Fun is not a straight line!" (BFGoodrich) / / / When in doubt... flat out! (Colin McRae) Galeria mea de poze. Pe Flickr. // Poze raliuri. Flickr.
Re: FotografieCe tricou rosu aveai cand ai facut prima poza
- te vezi in oglinda laterala dreapta ![]() Diagnoza auto cu Ford IDS, testare sistem de injectie, activare optiuni, configurare module, etc. Instalare Cruise Control / Pilot Automat / Tempomat - Mondeo 3, Focus 2, C-Max, Kuga, Mondeo 4, S-Max Activare Computer Bord (CB / Fuel Computer), Consum Instantaneu (CI) pe Mondeo Mk3 ---------------Alexandru: 0722.120.128 / 0741.741.608--------------- ![]()
Re: Fotografie | [galeria mea foto] | Înscrie-te în grupul ClubFord Braşov | "Aici, pe forum, eşti ceea ce scrii!" - Me ![]() ![]()
Re: FotografieAi de vanzare asa ceva ? Daca da, da-ti un Warn si muta mesajul intr-un topic nou la Comercial
!Eu ma uit de ceva vreme la varianta un pic mai incapatoare, LowePro Outback 100 Diagnoza auto cu Ford IDS, testare sistem de injectie, activare optiuni, configurare module, etc. Instalare Cruise Control / Pilot Automat / Tempomat - Mondeo 3, Focus 2, C-Max, Kuga, Mondeo 4, S-Max Activare Computer Bord (CB / Fuel Computer), Consum Instantaneu (CI) pe Mondeo Mk3 ---------------Alexandru: 0722.120.128 / 0741.741.608--------------- ![]()
Re: FotografieIo nu stiu cum sa scap de obiective si voi va luati genti cu N incaperi... Ce inseamna tineretea... ofofofofofof...
Si ca sa nu fiu offtopic, una mai veche: "Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Re: Fotografie1q-le, aia au versiuni interesante de genti; le poti purta in format complet sau minimal (unde sa asezi doar DSLR-ul...). Am ceva similar pentru camere digitale (imi intra S5 IS iar jos avea un compartiment detasabil in care puteam pune camera video!!!)
Ca tot veni vorba de foto... Am testat oleaca D3000 la lumina scazuta (naturala). Am facut poze din mana (cu 1/30, 1/25 timp de expunere) catre orele 21, inclusiv la valuri spargandu-se de mal... Si prinde mult mai mult decat S5 IS-ul vechi (destul de wide cu obiectivul din oferta: 18-55)
Re: FotografieGeanta am, de carat oricum nu pot cara decat aparatul + 1 obiectiv. Care in curand va fi 18-200 (sper) asa ca vor deveni disponibile 18-55 si 55-200VR
![]() "Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford