Partea mai proasta este ca tine de bunul simt al fiecaruia...

LE: Oricum, problemele trebuie separate in cazul de fata.
|
Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoModeratori: KomandantuR, adicristea, Alen
71 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoPartea mai proasta este ca tine de bunul simt al fiecaruia... ![]() LE: Oricum, problemele trebuie separate in cazul de fata.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeomai sa fie ....pai normal este sa amenajeze locuri de parcare si dupa sa se apuce de ridicat masini ...la noi functioneaza invers ..lasa frate mai intai scoatem bani pe amenzi si pe urma amenajam parcari ,,daca mai este cazul ..sincer daca imi gaseam masina in halul asta ii fragezeam cu bata din dotare ,,cu riscul ca le platesc spitalizare, dar macar ma racoream sufleteste ......tara de kkt .. NEW MONDEO 2.0L DPF/TDCI 2008 130cp
Daca nu ma cunosti nu ma judeca, fiindca nu esti in masura sa o faci!
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo
De curiozitate, cam pe unde s-ar mai putea amenaja parcări în Bucureşti (fără să fie deja amenajate?)? Ăsta e Bucureştiul, are doar 400 km pătraţi, spre deosebire de Budapesta, cu 600 sau Berlin cu 1200. Vând Ford Fiesta Mk5, 2002, Endura 1,3, AC, ABS, 4AB, WF0AXXGAJA2L07559 - 10.000 lei. Detalii.
______ Manuale, proceduri, instrucţiuni, fişe de post
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeopai in cazul asta hai sa lasam dracu masinile acasa si sa mergem cu bicicleta sau pe jos ca deh nici bicicleta nu o poti lasa oriunde
.cum pe ei nu-i intereseaza problema .."noi o ridicam ca nu este parcata regulamentar ,ce ne intereseaza unde o lasi " nici pe mine nu ma intereseaza unde amenajaza ei parcari ...NEW MONDEO 2.0L DPF/TDCI 2008 130cp
Dragul meu, acolo este zona Obor daca nu ti-ai dat seama! Si eu i-am vazut pe cei cu ridicatul dar in zona Calea Mosilor, si desi pe Calea Mosilor s-au amenajat parcari tot au avut ce ridica ![]() Dar sa revenim la intersectia Obor. Sti tu oare ca in acea intersectie se gaseste cea mai veche parcare subterana si probabil cea mai mare din Bucuresti!? Stiau oare toti acei soferi ale caror masini erau parcate neregulamentar de ea? E greu sa parchezi la 500 de metrii de locul in care ai treaba iar apoi sa mergi putin pe jos! E mai usor sa "plantezi" masina cat mai aproape de destinatia finala chiar daca prin acest lucru obturezi traficul. Aici e vorba si de bun simt si civilizatie iar autoritatile trebuie sa ia masuri drastice pentru educarea fortata a participantilor la trafic. Orice metoda drastica e binevenita atata timp cat nu contravine drepturilor si libertatilor unei persoane. ![]() Si ca sa fiu ontopic: daca va uitati mai atent la modul in care sunt pozitionate chingile de ridicare ale macaralei o sa realizati (ei nu stiu de ce nu au facut-o) ca exista riscul ca astfel de evenimente sa se mai produca. Daca priviti cele doua "brate" de care sunt prinse chingile o sa observati ca sunt foarte mici astfel se exercita o forta suplimentara asupra chingilor care tinde sa impinga chingile inspre mijlocul masinii (una spre alta). Daca acele brate ar fi fost mai mari sau daca ar fi existat o bara sau un dispozitiv care sa tina chingile departate una fata de alta nu ar fi avut cum sa se intample acest lucru. De vanzare diverse accesorii FOCUS II
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W ________________________ We are what we do. If we want to change what we are, we must begin by changing what we do.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo@Almanahe ..sunt total de acord cu tine in cea ce priveste penalizarea ..ridic-o frate ,asta este ,am parcat aiurea o fac pe riscul meu ,dar nu o distruge fratioare .nu stiu cum sa zic dar daca se intampla oricarui dintre noi nu cred ca eram atat de relaxati .
Iar apropos de ching,carlige .parghii,etc..... nu este problema noastra ..au castigat licitatia pe sectorul 3 (schioparlaul sef) echipeaza-ti frate fiarele asa cum trebuie si nu distruge bunurile nimanui .intradevar daca montau o simpla bara perpendicular cu chingile, evitau deplasarea acestora ..o chestie pur fizica ,dar oare ai cui explica asta????? chiar daca le aveau ,oare le foloseau ?? asta implica timp si la RRomani "las-o ma sa merge asa" ![]() NEW MONDEO 2.0L DPF/TDCI 2008 130cp
Acelaşi lucru este valabil şi în zona Unirea, unde sunt foarte multe locuri de parcare goale, fiindcă, de, costă, aşa că mai bine se parchează pe unde apucă. Treptat va creşte şi la noi intoleranţa faţă de încălcarea legii iar costurile întreţinerii unei maşini vor creşte suficient pentru ca mulţi să redescopere RATB-ul. Până şi taxiurile vor fi mai ieftine decât mersul cu maşina proprie - aşa cum este şi normal. Occidentul cum credeţi că s-a civilizat? De drag? E de-ajuns să te uiţi la comportamentul "în deplasare" al reprezentanţilor unor popoare "ultracivilizate", cum ar fi nemţii sau englezii, în comparaţie cu comportamentul de acasă. Vând Ford Fiesta Mk5, 2002, Endura 1,3, AC, ABS, 4AB, WF0AXXGAJA2L07559 - 10.000 lei. Detalii.
Cata dreptate ai !!! Mi-ai luat vorbele din gura ! BV. inca odata !!! ![]() Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp, VIN: WF04XXGBB45P86841 ![]() Fiecare om poseda un anumit orizont, cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice:"Acesta este punctul meu de vedere"
Totuşi, hai să nu ridicăm o excepţie la rang de regulă. Este singurul caz de accident şi maşini s-au tot ridicat. Vând Ford Fiesta Mk5, 2002, Endura 1,3, AC, ABS, 4AB, WF0AXXGAJA2L07559 - 10.000 lei. Detalii.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo@tomcatmouse
N-am mentionat nimic cum ca ar fi fost ok ce s-a intamplat. Cine s-a bagat in asta trebuie sa aiba si un fond de despagubiri... daca nu are va fi fortat sa faca rost caci vrea nu vrea trebuie sa plateasca daunele. Cat despre "schiopu'"... Bucur Obor si Calea Mosilor sunt in Sectorul 2! Cineva spunea mai sus ca in Sectorul 3, unde spui tu ca a castigat "schiopul", au agregate mult mai profesioniste de ridicat masini ![]() Ultima modificare de Alma ,Mie, 10 Sep 2008 09:22:18, modificat 1 dată în total.
De vanzare diverse accesorii FOCUS II
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W ________________________ We are what we do. If we want to change what we are, we must begin by changing what we do.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoFoarte corecta observatia: 1. platesti pentru faptul ca ai fost nesimtit si ai parcat masina neregulamentar, amenda de circulatie + eventual puncte + ridicarea si depozitarea masinii; 2. "analfabetii" si "fintele cretinoide", inclusiv cei care au aprobat ridicarea, sa plateasca pentru deterioararea masinii; PS am uitat ca "onor" Constitutia nu garanteaza proprietatea, deci atunci orice "neterminat" se poate exprima liber vis'a'vis de bunul tau ![]()
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoEu sunt de acord ca trebuie ridicate daca sunt parcate neregulamentar. Desi au dreptate si cei care reclama lipsa locurilor de parcare. Asa cum stii sa-mi iei impozit pe masina an de an. fa nene locuri de parcare! Sau desfiinteaza porcaria aia cu autorizatiile pe locuri de parcare. Jumatate din parcari au T-uri de alea. Pleaca omu' la 7-8 la job din pct A, ridica T-ul, ajunge in pct. B unde constata ca nu are loc de parcare ca si-a ridicat alt destept T-ul. Lasa-le frate la liber, ca ne-om descurca noi. Ale naibii locuri de parcare, noaptea stau TOATE masinile cuminti pe cate un loc, iar ziua stau parcate si pe banda a doua uneori, ca avem un oras plin de T-uri erecte. Dar sa revenim. La astia cu ridicatu' adica. (un popor plin de virilitate, ce mai ?!?!). Pai faci experimente pe masina mea? Doreleee, cere nene o macara desteapta daca tu esti prost! Sa stea naibii chingile alea, nu sa te uti cu mainile in sold cum vine masina aia in bot!!! Sau stai naibii sub ea cat o misca pe acolo, ca poate asa iti pasa!!!
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoDe unde ai scos asta!? Si daca ar fi adevarata treaba e ceva mai presus de Constitutie care garanteaza acest lucru Declaratia Universala a Drepturilor Omului pe care Romania a semnat-o inca din '55. "Articolul 17 1. Orice persoana are dreptul la proprietate, atat singura, cat si in asociatie cu altii. 2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa." De vanzare diverse accesorii FOCUS II
dreptul de proprietate este un lucru, iar garantarea proprietatiii este cu totul altceva, dar ma rog, daca ai sa studiezi "onor" Constitutia Romaniei ai sa constati ca nu ai sa gasesti nimic despre asa ceva ... s-a opus vehement "tata Ilich" ....
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo.... bineinteles ca daca ni s-ar fi intamplat noua un asemenea incident nu ne-ar fi convenit cu siguranta , dar hai sa ne mai gandim si la ceilalti participanti la trafic, sa incercam sa nu mai obstructionam si noi acest trafic sugrumat.(putin cinic) Poate ca daca acest incident nu va fi singular si vor mai aparea cate 1/ luna si ar mai fi si puternic mediatizate, atunci poate ar aparea si frica de a mai lasa masina acolo unde iti taie capul.... .....la noi in Piatra si am auzit ca si prin alte loc. ale tarii ( destul de multe) se procedeaza altfel si anume prin vestita caracatita pe roata (dispar aceste riscuri de accidente ) Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp, VIN: WF04XXGBB45P86841 ![]() Fiecare om poseda un anumit orizont, cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice:"Acesta este punctul meu de vedere"
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoConform legii (Hotararii HCLB 32/1994) blocarea accesului in parcaj se sanctioneaza cu amenda. Deci cei care-si pun T-uri risca amenda ![]() De vanzare diverse accesorii FOCUS II
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeoce intelegi tu prin garantarea proprietatii!? "2. Nimeni nu poate fi lipsit in mod arbitrar de proprietatea sa." nu ti se pare ca ar garanta-o!? ![]() Daca te referi la integritatea proprietatii sunt legi care garanteaza si asta ![]() De vanzare diverse accesorii FOCUS II
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoLa mine la bloc, in fiecare noapte sunt 3-4 parcari goale dar cu t-ul ridicat. Si nu ma refer la ora 9-10 seara, ca unii muncesc pana mai tarziu, dar am vazut tot asa si la 3-4 dimineata. Si eu ma plimb de 10 ron pana gasesc o parcare ,si mai merg si o statie cu 41, pana acasa, de unde gasesc parcare.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoDispar riscurile de accidente dar nu rezolva fluidizarea traficului iar la o Capitala cu 1,5 milioane de masini/zi nu ai cum sa spui ca daca vei pune "caracatite" o saptamana in diverse locatii se va duce vestea si nu va mai parca nimeni in zonele respective. Vestea asta n-are cum sa se propage intr-un timp relativ scurt astfel incat sa se vada rezultatele acestei operatiuni inainte sa se renunte la ea pentru ineficienta ![]() De vanzare diverse accesorii FOCUS II
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoDuminica in fata la unirea hingherii ridicau un focus 2 si o octavia... parcarea din spate sta goala. Sunt de acord cu ridicatul dar nu cu vandalizarea masinii.
Cu ceva timp in urma, tot la unirea in fata a fost ridicata masini sotiei lui videanu care daduse unui romulan 10 ron sa ii pazeasca masina si apoi tot ea cu gura mare ca de ce i-au ridicat masina ca ea a platit baiatului de la parcare ![]() Am fost fan Ford pana mi-am luat FF2 face lift.
Ex Sierra 2.0 glx Ex Mondeo mk3 1.8i Ex FF1 1.8i
Repsol Endurance Cup 2010ClubFord impreuna cu Repsol si Neste Automotive va invita la Repsol Endurance Cup 2010 pe 18 septembrie la circuitul AMCKart din Bucuresti.
71 mesaje • Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4