Tiry213 a scris:La mine la bloc, in fiecare noapte sunt 3-4 parcari goale dar cu t-ul ridicat. Si nu ma refer la ora 9-10 seara, ca unii muncesc pana mai tarziu, dar am vazut tot asa si la 3-4 dimineata. Si eu ma plimb de 10 ron pana gasesc o parcare ,si mai merg si o statie cu 41, pana acasa, de unde gasesc parcare.
Si eu patesc la fel cateodata.
Nici eu nu vad o solutie in a inchiria aceste parcari atata timp cat numarul lor este insuficient pentru zona pe care o deservesc. Nici faptul ca aceste parcari sunt inchiriate pe toata durata zilei nu este o idee buna deoarece daca ai treaba in zona si te gandesti sa parchezi vazand atatea locuri libere risti sa iei o amenda destul de usturatoare.
De asemenea ceea ce ma enerveaza este faptul ca majoritatea acestor parcari sunt luate de catre oameni care isi misca masinile o data pe luna daca nu la mai mult timp. Cand pleaca la tara sau mai stiu eu unde.
O solutie la problema noastra ar fi sa solicitam si noi un loc de parcare iar cand/daca se va elibera vreunul din oarece motive sa fim acolo pe lista poate poate...
Dar nu stiu daca accepta astfel de metode cei de la Primarie sau te trimit la plimbare pe motiv ca nu au locuri.

), nu doresc si nici nu circul prin traficul din Bucuresti din anul de gratie 2008 (decat daca am vreo prbl. de rezolvat pe acolo), nu doresc sa impun nimanui nimic, dar exista o rezolvare si pt. Buc.