|
Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoModeratori: KomandantuR, adicristea, Alen
71 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeohttp://www.220.ro/Azi_la_obor_comunitarii_si_firma_de_cules_autoturisme_parcate_neregulamentar-107780.html
Daca e masina vreunui coleg, sincere pareri de rau! Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoNu am vazut nici o dovada ca Mondeo ala a fost "trantit cu botul de pamant de la aproape 2m"... Doar ca era ridicat de fund...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped ![]()
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoDe acord, dar nu cred ca avea cum sa stea masina in unghiul ala decat sprijinita in beton... in sfarsit, scuze de dezinformare, daca asa o fi.
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoNu e dezinformare de la tine, stai linistit... Adevarat ca in unghiul ala ar putea sta doar in bot, dar cine stie...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeocred ca masina a cazut din chingi .daca era ridicata de jos si se lasa ,ce motiv aveau sa o suspende atat ..probabil ca au ridicat-o si a scapat din chingi ..
![]() NEW MONDEO 2.0L DPF/TDCI 2008 130cp
Daca nu ma cunosti nu ma judeca, fiindca nu esti in masura sa o faci!
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoFord Focus ST170
[EX- Ford Focus Futura hatch | 1.8 Zetec 16v | 2003] Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeoexact ce va spuneam .....nu am organe sexuale destule pt a exprima ceea ce simt pt ei si familiile lor ......BAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ZDRENTE PENALE ...au idee cat se munceste pt o masina ...ratati bolnavi si infecti ...au mama ce m-am enervat ,,ce iti veni frate sa postezi ??
![]() NEW MONDEO 2.0L DPF/TDCI 2008 130cp
Daca nu ma cunosti nu ma judeca, fiindca nu esti in masura sa o faci!
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoUau! OK, acum am si dovada... Mai bine nu o aveam... Radiator, bara, ceva faruri (se vad sticle sparte)... Niste idioti...
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoEu sincer spun ia-si da in judecata pentru daune interese si neprofesionalism. Pai daca, p...a mea, nu au cu ce sa ridice o masina atunci de ce isi bat joc de ea.
![]()
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoSincer, mie masina nu imi pare picata in bot. Pare mai degraba ca dobitocii au ridicat-o doar de spate. Oricum ....
![]()
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeodupa balta de la radiator, e clar busita, nu se spargea doar daca o ridicau.
![]() Moondust Silver | 120.000km
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoPicata in bot de la 2m sigur nu e, cum zice autorul clipului, ca daca era asa arata muult mai rau! E ridicata "normal" si le-au fugit chingile de pe fata in spate... Sticla de pe jos pare a fi de la proiectorul din stanga...
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeomacaraua de la platforma nu putea sa ridica cca 1700kg, cit are new mondeo, din acea pozitie. pur si simplu RETARDATII aia de muncitori si manipulantul bratului asa au "rationat" : "o tragem, agatata de puntea spate, linga platforma si apoi o ridicam pe platforma". le-a fost lene fintelor cretinoide care sunt sa parcheze platforma paralel cu masina. niste cretini, inclusiv aia care le-au dat aprobarea sa faca asa ceva .... uitati-va atent si la clip si la fotografii .... era asa de usor sa parcheze platforma in paralel cu masina ... aveau si un alt personaj "plin de gaze in loc de minte" de la rutiera acolo, care putea oprii traficul pentru pozitionarea platformei
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoMan, asemenea platforme ridica zilnic masini in Sectorul 3 fara nici un incident. Si le ridica frumos, nu de spate, ci frumos. Si ridica si SUV-uri mai grele decat un Mk4. Si am vazut operatiunea si din pozitia aia. E adevarat, Rosal are scule mult mai moderne decat ce vad in film. Dar se poate. Macaraua pentru asta e facuta.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeoeu ma indoiesc de aceste platforme ... dar ma rog ... mi se rupe sufletul de masina omului ... acum sa fim si cinstiti este si vina lui ca si-a parcat-o acolo
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoChestiunea cu "este si vina lui ca a lasat-o acolo" e relativa... Nu ii face pe cimpanzeii aceia mai putin vinovati. Ok, a parcat neregulamentar, ia amenda si atat, asta nu inseamna ca tre sa ia metroul o luna cat va fi masina in service si toate rahaturile care decurg dintr-o intamplare de genul asta. E ca si cum in loc sa iau doar amenda pentru traversare prin loc nepermis imi iau bonus un baston in bot si sa mi se spuna ca e si vina mea ca am stat in calea miscarii de rotatie a bastonului...
Nu uita ca e imposibil sa nu uiti nimic, niciodata... Si daca totusi uiti, nu le cere celorlalti sa isi aduca aminte...
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo
ai dreptate si pentru IDIOTENIA lor TREBUIE sa PLATEASCA , am spus-o mai devreme ....
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new MondeoNu au sa plateasca pentru ca sigur e firma vreunui baiat destept care a angajat toti tampiti din zona. Doamne dar nu mai avem nici o speranta.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeoba da... speranta e sa parchezi acolo unde nu blochezi traficul si nici accesul pe trotuar.
Re: Baietii de la ridicari auto au trosnit un new Mondeo![]() Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp, VIN: WF04XXGBB45P86841 ![]() Fiecare om poseda un anumit orizont, cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice:"Acesta este punctul meu de vedere"
Repsol Endurance Cup 2010ClubFord impreuna cu Repsol si Neste Automotive va invita la Repsol Endurance Cup 2010 pe 18 septembrie la circuitul AMCKart din Bucuresti.
71 mesaje • Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4