Sigla Asociatiei ClubFord Romania

Verificarea datelor si platilor membrilor Asociatiei

Membrii inscrisi sau in curs de inscriere in Asociatia ClubFord Romania au acum posibilitatea de a verifica datele introduse la inscriere, precum si informatiile legate de calitatea de membru al Asociatiei, ultima plata confirmata de catre Asociatie si ultimul an in care au fost membri : asociatie/datele_mele.

Tot in aceasta pagina se gasesc si instructiuni de modificare a acestor date, daca sunt incorecte, precum si de ridicare a cardului de la intalniri. Daca datele sunt corecte, nu trebuie sa luati nicio masura.


Daca doresti sa fii membru in Asociatie, inscrie-te!

Daca ai platit suma de 50RON pentru a deveni membru al Asociatiei inainte de 15.02 iar plata nu iti apare drept confirmata, te rog sa anunti acest lucru (nu uita sa specifici numarul de inscriere, pe care il poti obtine citind mai sus) prin click aici.

Cei care au platit in perioada 15.02-25.02 trebuie sa verifice confirmarea platii si corectitudinea datelor in perioada 25.02-05.03, in functie de data la care au platit (10 zile calendaristice de la plata).

Cardurile vor fi printate cu numele de mai sus si livrate la adresa de mai sus, daca nu se specifica altfel in topic. Dupa data de 05.03 nu se mai primesc reclamatii!

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *