Ce mai e nou pe forumul ClubFord?

Forumul ClubFord a suferit recent cateva mici modificari.

Noutatile pe care vi le prezentam sunt : publicarea Manualelor de Utilizare, reinstaurarea Galeriei Foto si a Arhivei Foto, carusel cu cele mai importante stiri si diverse actualizari.

 

Manuale de utilizare
Am publicat toate manualele de utilizare pe care le avem. Le puteti acces in meniul de sus, mergand la Portal > Tehnica > Manuale de utilizare sau citind articolul Manuale de utilizare.

Daca aveti manuale de utilizare pentru alte modele Ford europene, va rugam sa ni le trimiteti pentru a le publica si imparti cu ceilalti fordisti.

 

Galeria Foto si Arhiva Foto
Am preluat Galeria Foto de pe versiunea veche a forumului, pastrand fotografiile urcate in aceasta. Galeria va permite, folosind userul forumului, sa urcati poze in albumul propriu sau in galerii publice, sa dati note si sa comentati pozele colegilor. Este limitat de faptul ca nu puteti urca decat o poza odata.

Arhiva Foto cuprinde poze urcate in bloc de catre administrator. Este grupata pe directoare, are afisaj bazat pe thumbnails, iar directoarele sunt descarcabile si ca arhiva.

Linkurile le gasiti si in forum, in partea dreapta-sus a oricarei pagini. Atat Galeria cat si Arhiva sunt accesibile doar utilizatorilor autentificati.

 

Carusel cu cele mai importante stiri
In zona bannerului forumului sunt afisate cele mai importante stiri din Portalul ClubFord,sub forma de carusel cu rotire. Puteti naviga cu click sau drag printre acestea, si le puteti deschide facand click pe articol cand este in centru. Speram astfel sa va aducem mai aproape de cele mai importante noutati ale comunitatii.

 

Diverse actualizari
Am actualizat aplicatia folosita de Tapatalk pentru versiunea mobila si softul Portalului. Speram astfel sa se imbunatateasca experienta utilizarii acestor functii.

 

Pentru feedback si sugestii legate de forum, intrati in sectiunea Feedback . Reclamaţii . Sugestii . Arhivă din Forumul ClubFord.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *