ClubFord Endurance Cup 2013

Sâmbătă, 28 septembrie 2013, ClubFord va da startul celei de-a 4-a ediţii a cupei de anduranţă la karting, ClubFord Endurance Cup 2013.

Competitia este o cursa de anduranta cu karturi, ce se va desfasura pe durata a 120 de minute la circuitul AMCKart din Bucuresti (harta). La grila de start se vor alinia 7 karturi de 6.5cp, fiecare reprezentand cate o echipa de piloti ClubFord. Fiecare echipa este compusa din 5 membri, care au obligatia sa ruleze in competitie de minim 2 ori pe parcursul celor 120 de minute. Participarea la aceasta competitie este gratuita, in limita locurilor disponibile.

Primirea concurentilor la eveniment se va face incepand cu ora 08:30, iar debutul competitiei se va face la ora 09:00 cu o sesiune de 25 de minute de antrenamente / echipa: fiecare pilot va avea la dispozitie 5 minute sa ruleze pe pista, timpii obtinuti de fiecare fiind folositi pentru a determina pozitia pe grila de start. Membrii componenti ai fiecarei echipe precum si ordinea in care ei for rula vor fi stabilite prin tragere la sorti, tombola sau propuneri directe, neexistand limitari oficiale.

Inscrierile pentru aceasta competitie se fac in acest cadrul topicului ClubFord Endurance Cup 2013 – 28 septembrie – Bucuresti, sub forma de lista. In cazul in care este depasit numarul de 30 de locuri disponibile, participantii la aceasta competitie vor fi trasi la sorti din totalul inscrisilor.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *