Cu Ford prin Constanta

In data de 12 mai 2012 va avea loc intalnirea regionala ClubFord organizata de grupa Constanta cu sprijinul reprezentantilor Asociatiei Non Profit ClubFord Romania. Evenimentul are 3 parti principale:

1. Intalnirea regionala propriu-zisa, orice fordist din club doreste sa participe este binevenit, indiferent de orasul de care apartine.
2. “Porti deschise” la reprezentanta Ford – Tiriac Auto
3. Concurs de cunoastere a istoriei Constantei la volanul Ford-ului


(4). Petrecerea de dupa la un bar/restaurant/club

In prima parte vom primi participantii anuntati si pe cei care vin doar sa fie alaturi de noi la eveniment, ne vom cunoaste, vor primi/putea achizitiona promotionale ClubFord.

Concursul se va desfasura dupa cum urmeaza: fiecare echipaj va pleca de la locul intalnirii cu un plic ce contine indicii clare referitoare la un punct turistic important al Constantei (totul se va desfasura in limitele orasului); odata ajunsi in acel loc, organizatori ce vor sta in acest punct intermediar vor inmana urmatorul plic cu indicii. Vor fi aproximativ 5 locatii vizate. La final toate echipajele se vor intoarce la start pentru incheierea turului.

Atingerea punctelor de interes va fi punctata iar in caz de egalitate la final se vor pune intrebari din istoria Ford pentru departajare.
Locatiile posibile vor fi publicate din timp astfel incat toti participantii sa stie cu aproximatie unde se afla pe harta. Probabil vom afisa 30 de locatii din care vor fi alese pentru concurs 5, dar cu siguranta se vor regasi prin acestea.

Ca si cu alte ocazii mentionam ca acest concurs nu are legatura cu viteza sau cronometrarea. Toti participantii vor trebui sa respecte pe deplic regulile de circulatie si daca din nefericire se intampla ceva in trafic este in totalitatea raspunderea lor si nu a organizatorilor.

In mai vremea este foarte frumoasa in Constanta de aceea invitam cat mai multi membri din afara orasului sa participe, sa imbine o zi frumoasa de primavara la malul marii cu o intalnire cu alti pasionati de Ford.

Lista participantilor potentiali o deschidem de astazi pentru a hotari in consecinta anumite detalii organizatorice. De asemenea, in dreptul userului va rog treceti si localitatea din care sositi
(1. User X – Bucuresti, 2. User Y – Mangalia). Atat lista cat si discutiile despre acest eveniment sunt gazduite de topicul de intalniri al Constantei CLICK AICI

Programul evenimentului:

09:45 – 10:00 SOSIREA PARTICIPANTILOR LA TIRIAC AUTO CONSTANTA
10:00 – 10:30 VIZITAREA REPREZENTANTEI FORD TIRIAC, INCLUSIV A SERVICE-ULUI
10:30 – 10:45 INREGISTRAREA PENTRU CONCURS (FORMULARE), APLICARE NUMERE PE MASINI
10:45 – 10:50 ANUNTURI DE ULTIM MOMENT, REAMINTIRE REGULI
10:50 – ALINIEREA MASINILOR LA START
11:00 – PLEACA PRIMELE 2 MASINI (in functie de numarul de masini participante, depinde si ora de intoarcere la ultimei perechi, cel tarziu ora 13)
13:00 – 13:30 INTREBARI DE BARAJ DIN ISTORIA FORD, PENTRU DEPARTAJARE
13:30 – 13:45 DELIBERAREA JURIULUI, CALCULAREA PUNCTAJELOR
13:45 – 14:00 PREMIEREA, FOTOGRAFII DE GRUP, INCHIDEREA EVENIMENTULUI

Se vor premia primele 3 pozitii.
Va fi prezenta si presa pentru mediatizarea evenimentului.
Nu mai este nevoie sa aveti aparat foto la voi, vor avea organizatorii de la punctele intermediare.
Masinile vor pleca de la start cate doua, fiecare avand alt traseu (nu incercati sa va urmariti ca aveti alte obiective), plicurile vor avea culori diferite, iar la punctele intermediare veti primi urmatorul plic de aceeasi culoare.
Vor fi de vanzare cani si suporti de numere ClubFord, iar cu titlu gratuit abtibilduri (ovale si text).
Cei care nu participa activ la concurs si cei care ii insotesc pe cei care participa au rezervate masini pentru test-drive.

Desfasurarea concursului “Cu Ford prin Constanta”:

Fiecare masina/echipaj va primi un plic la START cu descrierea unui obiectiv turistic important. Echipajul trebuie sa isi dea seama despre care anume este vorba, sa ajunga acolo, unde va intalni un organizator (va purta vesta reflectorizanta) ce ii va inmana un alt plic cu urmatorul punct intermediar. In total sunt 4 puncte intermediare. Pentru “bibliografie” aveti aici o harta a Constantei cu posibilele puncte intermediare, din ele vor fi alese cele 4 Puncte intermediare

Ne asteptam ca marea majoritate a concurentilor sa reuseasca atingerea tuturor obiectivelor, asa ca pentru a ii departaja vom pune intrebari din istoria FORD, intrebari cu grade de dificultate variate.
Pentru “bibliografie” puteti consulta urmatorele pagini:
http://cazare-mamaia-constanta.ro/obiectiveturistice
http://www.turistik.ro/romania/constanta/obiective-turistice-constanta
http://www.obiective-turistice.ro/index.php?id_loc=2509&id_jud=39&jud=Constanta&loc=Constanta&lg=0
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Ford_Motor_Company

Repet ce s-a mai discutat in legatura cu acest eveniment:
NU ARE LEGATURA CU VITEZA, CU CRONOMETRAREA, CU TIMPUL DE AJUNGERE LA FINISH. NU CONDUCETI CU VITEZA CA NU VA AJUTA CU NIMIC. RESPECTATI TOATE REGULILE DE CIRCULATIE.
Nimeni nu tine cont de “timpul scos” pe traseu. Este posibil un organizator sa va testeze in trafic prin traversarea strazii, daca nu ii acordati prioritate veti fi depunctati.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *