Schimbari la prima pagina – mai dinamica, mai interactiva

Daca pana acum prima pagina era cam plictisitoare si destul de statica, ne-am gandit sa ii dam putina viata, deocamdata nu atata din punct de vedere al aspectului, ci mai degraba al continuntului : sa oferim informatii mai concludente pentru nou-veniti, stiri despre comunitate si asociatie, articole scrise de membrii consiliului director pe varii teme auto.

Ca functionalitate, solutia aleasa a fost un amestec intre phpbb si blog, un “bblog”. Fiecare articol de pe prima pagina este un fragment dintr-un topic deschis in sectiunea Noutati si articole ClubFord (in care te afli acum) – astfel, clubfordistii pot comenta articolele cu conturile lor de pe forum. Ne-am propus sa sporim numarul de articole, asa ca, pe langa abonarea la aceasta sectiune si publicarea acestora pe facebook.com/ClubFord , voi incerca si implementarea unui feed RSS. Vechile stiri vor fi disponibile in continuare aici : Noutati .

Pe lateral am introdus afisarea intalnirilor a caror data si loc au fost stabilite. Neputand citi toate topicurile, ramane la latitudinea membrilor sa ne semnaleze intalnirile care au ajuns la acest stadiu in topicul Intalniri ClubFord stabilite – pentru afisare pe homepage din sectiunea Intalnirile membrilor ClubFord.

Suntem deschisi oricaror sugestii, iare pe cele considerate utile le vom si implementa.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *