Cum va arata Ford Focus 3 Facelift

Asa cum era de asteptat, designerii de la Ford i-au oferit si lui Ford Focus MK3 Facelift o grila de tip Aston Martin, la fel cum s-a intamplat si cu celelalte modele nou aparute ale producatorului american. Grila de tip Aston Martin a mai fost prezenta pe Ford Focus 3 pe varianta electrica si pe ST.

Faceliftul lui Ford Focus 3 a fost dezvaluit neoficial printr-un set de poze pe internet. Cea mai mare modificare a suferit-o partea din fata, designerii oferindu-i un aspect asemanator cu cel al viitorului Ford Mondeo si cu ceva idei inspirate de la Volvo (grila inferioara). Farurile au fost subtiate si alungite comparativ cu cele de pre-facelift. Capota a suferit si ea modificari fiind si aceasta asemanatoare cu cea de pe Mondeo MK5.

Spatele nu prezinta mari noutati, ca si la generatiile anterioare. Din pozele cu hatchback-ul si varianta Tournier putem observa ca stopurile au fost redesenate. La hatchback forma haionului a fost foarte putin modificata, impreuna cu geamul ce acopera stopurile, elemente greu de sesizat.

La interior, forma bordului este neschimbata, in schimb elementele consolei centrale au fost complet redesenate.

Mai multe detalii speram sa ne fie furnizate odata cu lansarea oficiala in cadrul Salonului Auto de la Geneva 2014.

Sursa: AutoGallery

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *