Ford a lansat o nouă generaţie de Mondeo

Noul Ford Mondeo vine atât cu un design exterior şi interior redefinit, cât şi cu dotări de ultimă oră, dezvoltate în cadrul gamei de tehnologii ECOnetic.

Mondeo îmbină, în mod inteligent, motoarele super eficiente, transmisiile performante şi aerodinamica îmbunătăţită, pentru a oferi o experienţă la volan mai antrenantă, dar şi consum şi emisii reduse în mod semnificativ. În acelaşi timp, fanii mărcii vor aprecia schimbările de la interior.

Maşina este echipată cu cele mai noi motoare Ford EcoBoost (benzină) şi Duratorq (diesel). Motorizarea EcoBoost asigură performanţe sporite cu 20%, reducând emisiile de CO2 şi consumul de combustibil cu 20%, în vreme ce motorizarea Duratorq asigură o creştere a puterii cu 12% (cel mai puternic motor Duratorq TDCi de 2,2 l de până acum), cost redus la întreţinere şi bineînţeles consum redus şi emisii de CO2 foarte scăzute.

O altă inovaţie ECOnetic este tehnologia Ford PowerShift. Aceasta reprezintă o transmisie automată, cu şase trepte de viteză şi ambreiaj dublu, care permite o schimbare fluidă a treptelor de viteză, fără pierderile de putere asociate cu o cutie automată convenţională.

Pentru mai multe detalii despre noul Ford Mondeo, accesează www.noulfordmondeo.ro.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *