Petreceti sarbatorile de iarna cu Ford Ranger

BDT Ford si Asociatia ClubFORD Romania invita membrii Club Ford Romania sa participe la o competitie prin care pot conduce Noul Ford Ranger in perioada 21 decembrie 2012 – 3 ianuarie 2013.

Cei ce vor sa participe la competitie trebuie sa dea like la pagina BDT Ford (https://www.facebook.com/BDT.Ford) si sa posteze o imagine pe perete cu masina sa si username-ul de pe forumul http://www.clubford.ro. Ulterior pe forum, in acest topic, se va posta aceeaasi imagine precum si linkul catre imaginea de pe https://www.facebook.com/BDT.Ford.

Concursul se va desfasura in 2 etape:

– 29 noiembrie – 12 decembrie 2012 se vor posta imaginile pe pagina de facebook BDT Ford
– 12 decembrie – 20 decembrie 2012 (ora 12.00) vor fi votate imaginile postate intr-un topic special (in cazul in care exista egalitate vor fi solicitate mai multe imagini sau departajarea va fi facuta de un juriu format din membrii BDT Ford si Asociatia ClubFORD Romania)

Castigatorul va fi anuntat pe data de 20 decembrie seara si acesta va primi dreptul de folosire a masinii pentru perioada mentionata mai sus in baza unui contract de pilotaj.

REGULAMENT PARTICIPARE:
– poate participa orice membru al forumului;
– fotografiile trebuie sa nu fie prelucrate sau ajustate;
– fiecare user va putea uploada o singura fotografie;
– votarea se va face sub forma de poll;
– BDT Ford si Asociatia ClubFORD Romania isi rezerva dreptul de a exclude din concurs participantii care nu respecta regulamentul;
– voturile de pe conturi clona sau conturi create special pentru acest concurs vor duce la descalificarea concurentului;
– masina va fi preluata si predata la BDT Ford Bucuresti, cheltuielile pentru preluarea si predarea masinii intra in sarcina cistigatorului;
– costurile de utilizare (combustiblul, lichid parbriz, taxe parcare, etc) pentru perioada utilizarii masinii intra in sarcina cistigatorului.

ATENTIE: postarea imaginii se poate face de pe 29.11.2012 ora 10.00 pina pe 12.12.2012 ora 12.00. Orice postare in afara acestui interval nu va fi luata in considerare.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *