Zilele ClubFord 2015

Avem plăcerea de a vă anunta si prezenta câteva informaţii generale despre evenimentul nostru naţional: anul acesta Zilele ClubFord Editia a VII-a se va desfăşura între 30 mai şi 1 iunie 2015, in staţiunea Geoagiu Băi, judeţul Hunedoara.

Gazda noastră de anul acesta va fi Hotel Diana*** din staţiunea Geoagiu Băi, judeţul Hunedoara. Ca în fiecare an, participarea la acest eveniment este deschisă oricărui posesor de Ford, nu doar membrilor Asociaţiei. Pentru a deveni membru ClubFord România, este necesară crearea unui cont (înregistrarea este gratuită şi durează doar un minut ; click aici pentru înregistrare).

Pentru a fi la zi cu toate informatiile vizitati: acest link

Intalnirea naţională Zilele ClubFord este cel mai aşteptat eveniment de către posesorii de Ford din România şi de către membrii comunităţii on-line ClubFord România din întregul an. Aceştia vin din toate colţurile ţării pentru a face cunoştinţă cu colegi pe care ii ştiu doar după numele de utilizator sau avatar ori pentru a-şi revedea prietenii făcuţi la evenimentele din anii trecuţi şi pentru a se distra împreună.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *