Tag Archives: zilele clubford

Test drive Noul Ford Focus 3 1.0 EcoBoost 125 CP

Articol scris de Alexandru Gabriel Savu

Pe scurt am avut ocazia să testez  vreme de 3 zile și circa 400 de km Noul Ford Focus (aka Ford Focus 3 Facelift, că Noul Ford Focus au tot fost vreo 2 modele din trecut).

Nu o să vă plictisesc cu detalii inutile sunt destul review-uri pe net. Doar o să punctez lucrurile care mi s-au părut mie interesante plus ceva poze.

Zilele ClubFORD 2012 – un succes

Acest sfirsit de saptamina a insemnat pentru membrii comunitatii noastre momentul intilnirii cu prieteniii din tara, cu colegii de forum cu partenerii de discutii dar si un moment de relaxare si voie buna.

In perioada 1 – 4 iunie 2012 la Brasov au avut loc Zilele ClubFORD 2012. Editia a IV-a, organizata ca in fiecare an de Asociatia Non Profit ClubFORD Romania, i-a avut ca sponsori principali pe Ford Romania, BDT Ford, Axevo, Best Tyres si Repsol Romania alaturi de partenerii care au pus umarul al desfasurarea evenimentului Joycraft, Macromall Brasov si SCI Travel.

BDT sponsor @ Zilele ClubFORD 2012

BDT Ford, unul dintre cei mai mari distribuitori si reparatori autorizati ai marcii, a incheiat un parteneriat cu Asociatia Club Ford Romania devenind sponsor al celei de a IV-a editii a intalnirii nationale a membrilor ce va avea loc in perioada 2-4 iunie la Brasov.

Unul din principalii “invitati” la acest eveniment este Ford-ul Focus echipat cu cel mai nou si eficient motor pe benzina si anume motorul de 1.0 litru Ecoboost ce dezvolta 125 de CP si are un consum mixt de numai 5 litri/100 km. Pasionatii marcii prezenti la eveniment vor putea testa eficienta acestui motor iar cel va reusi sa obtina cel mai mic consum pe un traseu prestabilit va primi un smartphone si anume un iPhone 4.