Asociaţia ClubFord România

Despre Asociatia ClubFord Romania

Asociatia ClubFord România a plecat de la o idee a unor entuziasti, în toamna anului 2006. Nucleul care a stat la baza formarii acestei asociatii o reprezinta forumul clubford.ro, si în special trei utilizatori care erau înscrisi din 2005 pe forum, respectiv “maddogul”, “Asgard” si “zanga”. Plecata initial de la dragostea si pasiunea pentru masinile Ford si dezamagirea provocata de serviciile post-vânzare ale reprezentantilor marcii, ideea s-a transformat în dorinta de coagulare a comunitatii de proprietari si utilizatori de masini Ford, precum si în scopul de a oferi membrilor asociatiei beneficii suplimentare din partea diversilor prestatori de servicii legate direct sau indirect de automobilele Ford din toata tara – de exemplu, servicii de tuning, achizitia de piese originale, detailing, reparatii, asigurari, în conditii preferentiale fata de alti clienti ai acestor furnizori.

Ideea din 2006 a fost transpusa în realitate în 2008, prin eforturile benevole ale celor ce devin membri fondatori ai asociatiei. Nu putem însa trece cu vederea sustinerea larga si puternica de care a beneficiat aceasta idee pe forum, în randul utilizatorilor din toate colturile tarii. Entuziasmul lor a fost cel care a “împins” la obtinerea personalitatii juridice care sa dea o mai mare greutate intereselor si nevoilor Ford-istilor din România.

Mai multe detalii despre scopurile asociatiei si beneficiile si obligatiile membrilor veti gasi în paginile alaturate. Noi am fi încântati daca ati dori sa va alaturati acestei comunitati, în care bunavointa personala, initiativa, respectul fata de ceilalti membri si transparenta actiunilor nu sunt numai niste vorbe fara acoperire.

Scopul asociatiei

Asociatia ClubFord România a fost înfiintata cu scopul de a încuraja utilizarea si conservarea autovehiculelor Ford în conditii tehnice corecte. Ca scop secundar, asociatia va urmari crearea unei comunitati cât mai mari de proprietari si utilizatori de vehicule Ford în România.

De ce să mă înscriu?

Asociaţia ClubFord România

Updated on 2016-01-11T13:42:06+02:00, by darkmic.