Zilele ClubFord 2021 – ediția a treisprezecea

Versiune descărcabilă în format *.pdf:

Scurt istoric

Povestea ClubFord începe în anul 2005 când un grup de pasionaţi ai mărcii a înfiinţat forumul cu acelaşi nume (www.clubford.ro). Doar doi ani mai târziu a apărut ideea înfiinţării unei asociaţii, care s-a şi materializat, iar în 2009 a avut loc prima întâlnire naţională (Zilele ClubFord la Târgu Mureş), eveniment ce a continuat apoi în toţii anii ce au urmat.

Anul 2021 – ediția a treisprezecea

Pentru anul acesta am ales sa revenim la locația din 2019. Mai exact, gazda noastră este Complexul Turistic Pănicel, situat între Râșnov și Bran, judeţul Brasov. Complexul se află la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brașov precum și în apropierea Cetăţii Medievale Râșnov.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot înscrie pe www.zileleclubford.ro.

Evenimentul combină socializarea dintre participanţi cu pasiunea pentru marca Ford, dar şi pentru domeniul auto, în general.
Seara zilei de vineri este rezervată primirii participanţilor şi discuţiilor libere, fără a avea un program fix. Cum cei prezenţi vin din toate regiunile ţării, orele de ajungere la cazare sunt foarte diferite.
Sâmbătă, după micul dejun, începe show-ul ClubFord. Acesta constă în organizarea unor concursuri, precum şi prezentarea unora dintre maşinile prezente. Totul se desfăşoară în exterior pentru ca toată lumea să poată admira fiecare model Ford prezent.

Show-ul se încheie în apropierea prânzului, iar după-amiază participanţii la eveniment pot participa la un workshop susţiut de unul dintre partenerii evenimentului. De-a lungul celor 12 ediţii precedente am avut mai multe teme abordate, printe care:

  • Acordarea primului ajutor în cazul accidentelor rutiere;
  • Conducere defensivă;
  • Creşterea puterii motorului prin resoftare;
  • Rolul şi importanţa lubrifianţilor.

Ziua se încheie cu cina festivă. În cadrul acesteia sunt acordate premiile pentru concursurile de peste zi, cel mai important dintre acestea fiind Maşina Anului ClubFord, dar şi premii pentru membrii care au contribuit la dezvoltarea şi promovarea comunităţii. De asemenea, sunt premiaţi cei care au depus eforturi pentru a fi prezenţi (au venit de la cea mai mare distanţă) sau cei care s-au încumetat să vină cu cel mai bătrân model Ford.

Zilele ClubFord

Despre Asociația ClubFord România

În 2007, o mână de entuziaşti Ford, membri ai forumului clubford.ro au venit cu ideea înfiinţării unei asociaţii care să reprezinte interesele posesorilor şi utilizatorilor de Ford. Ideea a fost rapid acceptată de mai mulţi membri ai forumului şi astfel au început discuţiile referitoare la statutul Asociaţiei, precum şi la sigla acesteia. În 2008, iniţiativa s-a materializat prin înfiinţarea Asociaţiei cu implicarea a 11 membri ai forumului, care au devenit membrii fondatori ai acesteia. Tot ei au fost cei care au demarat şi încheierea parteneriatelor cu diverşi prestatori de servicii conexe autovehiculelor Ford – reprezentanţe Ford, furnizori de piese originale Ford, service-uri şi furnizori de aparatură electronică şi tuning de performanţă.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *