AUTOVIT

Autovit.ro, partener la Zilele ClubFord 2013

Autovit.ro a devenit partener al Asociaţiei ClubFord România la întălnirea naţională Zilele ClubFord 2013, 21-24 iunie @ Venus, CT.

Autovit.ro este cel mai important site de anunţuri de vânzare auto-moto din România. Citeşte articolul în continuare pentru a le afla povestea.

Autovit.ro
In anul 2000, trei impatimiti ai masinilor au vazut oportunitatea oferita de prezenta pe internet si au profitat de ea, materializand-o intr-un web site de anunturi masini: Autovit.ro. Inceputul a fost greu, dar frumos. O mana de studenti, la randul lor pasionati de lumea auto, fotografiau masinile din Targul Vitan, culegeau informatii despre acestea si le urcau apoi pe site. Usor usor, pe masura ce internetul a luat amploare si Autovit.ro a devenit tot mai popular, anunturile au inceput sa fie postate direct de catre utilizatori.

In anul 2008, fiind lider in categoria web site-urilor de anunturi masini, Autovit.ro a starnit interesul grupului Allegro Romania. Astfel, ne-am despartit de Targul Vitan si am intrat in familia Allegro Group Romania, din care fac parte si alte site-uri de top: Mercador.ro si Compari.ro.

La randul sau, Allegro Group Romania face parte din grupul international Allegro Group care, in 1999, si-a inceput activitatea in comertul electronic in Polonia. Cu o experienta de peste 12 ani si dezvoltand platforme de shopping online in 17 tari pe 3 continente, Allegro Group este parte din grupul media multinational Naspers care a achizitionat recent in Romania retailerul online eMag.ro si integratorul de plati online PayU.

Autovit.ro si-a mentinut pozitia de lider in cei 13 ani de existenta, fiind serviciul preferat de romani pentru a-si vinde sau cumpara masina. In prezent inregistreaza peste 120 mil afisari, peste 1.7 mil utilizatori unici si 90.000 anunturi verificate de operatori, pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai corecte si complete.