Maddog Garage – noul partener al Asociatiei

Avem plăcerea să vă anunţăm de parteneriatul încheiat cu Maddog Garage (Custom Automotive), distribuitor de piese şi service auto.

Membrii cotizanţi ai Asociaţiei ClubFord România beneficiază de o reducere de 20% la piesele achiziţionate de la Maddog Garage. Vrei să te devii membru?


Custom Automotive

Custom Automotive este pasiune pura pentru masini concentrata in garajul care ofera cu profesionalism servicii de mentenanta si reparatii auto complete. Maddog Garage este concentrarea noastra catre ClubFord Romania, este un brand menit sa ofere aceleasi servicii calitative + un plus de cunoastere a comunitati de entuziasti auto. Maddog Garage a fost creat special si exclusiv pentru a ne reprezenta in fata Club Ford Romania prin Radu Constantin.

De ce Custom Automotive?
Pentru ca nu vrem doar sa va castigam increderea, muncim din greu pentru a o pastra de-a lungul timpului. Succesul Custom Automotive se bazeza pe relatii cladite in timp, impreuna cu dumneavoastra. Suntem mandri de calitatea serviciilor oferite si dorim sa fim exclusiv cei carora le aduceti vahiculul de cate ori acesta necesita reparatii sau mentenanta.

Obiectivul Custom Automotive, care cu mandrie declaram ca il atingem zi de zi, este “Client satisfacut”.

Maddog Garage este situat in Bucuresti, zona Regie/Pasajul Basarab, la adresa Bdul Regiei, Nr 2 (in incinta fostei Fabrici de Tigarete Giulesti), Bucuresti, intrare prin bariera din strada Boisoara.

Pentru mai multe detalii, accesati topicul Maddog Garage in forumul ClubFord sau pagina Parteneri.