ClubFord Endurance Cup 2012

Sâmbătă, 29 septembrie 2012, ClubFord va da startul celei de-a treia ediţii a cupei de anduranţă la karting, ClubFord Endurance Cup 2012

Competitia este o cursa de anduranta cu karturi, ce se va desfasura pe durata a 120 de minute la circuitul AMCKart din Bucuresti (harta). La grila de start se vor alinia 7 karturi de 6.5cp, fiecare reprezentand cate o echipa de piloti ClubFord. Fiecare echipa este compusa din 5 membri, care au obligatia sa ruleze in competitie de minim 2 ori pe parcursul celor 120 de minute.

Primirea concurentilor la eveniment se va face incepand cu ora 08:30, iar debutul competitiei se va face la ora 09:00 cu o sesiune de 25 de minute de antrenamente / echipa: fiecare pilot va avea la dispozitie 5 minute sa ruleze pe pista, timpii obtinuti de fiecare fiind folositi pentru a determina pozitia pe grila de start. Membrii componenti ai fiecarei echipe precum si ordinea in care ei for rula vor fi stabilite prin tragere la sorti, tombola sau propuneri directe, neexistand limitari oficiale.

ClubFord Endurance Cup 2012 va fi si gazda intalnirii lunare din Bucuresti in luna septembrie, membrii ClubFord fiind asteptati in numar cat mai mare sa isi sustina prietenii si sa insufleteasca evenimentul.

Inscrierile pentru aceasta competitie se fac in acest cadrul topicului ClubFord Endurance Cup 2012 – 29 septembrie – Bucuresti, sub forma de lista. In cazul in care este depasit numarul de 35 de locuri disponibile, participantii la aceasta competitie vor fi trasi la sorti din totalul inscrisilor.

ATENTIE! Au prioritate la inscriere membrii cotizanti ai Asociatiei NonProfit ClubFord Romania, in ordinea cronologica a inscrierii pe lista, urmati, in limita locurilor disponibile, de membrii forumului ClubFord, prioritate avand cei ce nu au mai participat, in functie si de vechimea acestora si activitatea pe forum.

Pozele de la ediţiile anterioare ale ClubFord Endurance Cup le găsiţi aici : 2010 şi 2011.

Comments:6

  1. salut!!

    este interesanta competitia, insa este pacat ca sunt folosite karturile de 6.5 cp . Pe circuitul SkyKarting eu am al 13-lea timp inregistrat de la deschiderea circuitului in varianta outdoor, deci as fi totusi interesat de participarea la aceasta competitie.

  2. Prima mea participare la un eveniment Club Ford afost un succes – si nu numai datorita locului 2 ocupat de echipa din care am facut parte! Atmosfera super, oameni OK, mi-a placut.
    Unde mai pui ca a fost un antrenament bun pt etapele de viteza in coasta la care voi participa – Sinaia in 26 si 28 octombrie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *