ClubFord va ureaza Sarbatori Fericite!

Sfarsitul anului 2011 se apropie cu pasi repezi si ne aduce aminte inca o data aminte de trecerea ireversibila si implacabila a timpului. Ne mai raman doar cateva zile in care putem reflecta cu totii asupra celor petrecute in 2011. Pentru fiecare dintre noi anul 2011 a fost diferit, poate ca unii am fost mai putin norocosi si am fost pusi la incercare, iar poate ca altii am reusit si a fost anul afirmarii noastre.

Tot ceea ce conteaza este ca trebuie sa fim optimisti si plini de speranta deoarece sfarsitul anului 2011 ne ofera tuturor aceeasi sansa extraordinara: marcheaza inceputul anului 2012, un nou an in care intram cu totii mai intelepti, mai castigati, mai experimentati si avem ocazia sa facem lucrurile mult mai bine.

Totodata, cu finalul de an, patrundem in atmosfera pozitiva si calda a sarbatorilor de iarna. Venirea Craciunului și a Noului An reprezinta ocazia cea mai importanta pentru noi de a ne alatura celor dragi si de a sarbatori impreuna aceste momente magice. Noi, ClubFord, va dorim ca Sarbatoarea Craciunului sa fie magica, iar Anul Nou sa va aduca succese, bucurii si impliniri pe linie dreapta, atat voua cat si celor dragi!

Sarbatori fericite si La Multi Ani!
ClubFord

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *