Calendar ClubFord 2012

Calendarul evenimentelor ClubFord din 2012

2012 va fi  ultimul an daca ar fi sa ne luam dupa unele zvonuri. Sau primul daca am asculta altele. Cu toate acestea, in 2012, bazandu-ne pe experienta acumulata, ne propunem sa incercam realizam o serie de mini-evenimente la nivel national. Toate evenimentele vor fi stranse, atat ca importanta cat si calendaristic, in jurul main-event-ului din 2012: Zilele ClubFord 2012.

Trei tipuri de evenimente

In functie de resursele “strategice” existente in orasele respective, evenimentele se impart in  3 mari categorii: Open Days la dealer-ul local  – este o actiune de tip “porti deschise”  la dealerul local in care membrii ClubFord se pot intalni intr-un cadru familiar pentru a testa ultimele modele Ford aparute. Membrii prezenti anul trecut la dealerul Ford ATS din Bucuresti sunt familizarizati cu acest tip de actiune. Al doilea tip de eveniment este raliul tehnico-aplicativ. Aceasta proba consta in plecarea de la punctul de intalnire si parcurgerea unui traseu urban  necunoscut, urmand doar indicatiile din foaia de parcurs. Castigatorul este cel ce ajunge la final in timpul optim. Al treilea eveniment este cupa de anduranta la karting. In cadrul acestui eveniment se vor alinia la start pana la 7 echipe formate din 5 piloti care vor concura in continuu timp de 2 ore, castigatoare fiind echipa cu timpul cel mai bun. Fiecare oras gazda va sustine cate 2 astfel de evenimente grupate.

Unde si cand?

Analizand implicarea membrilor in activitatile de pana acum cat si deschiderea dealer-ilor locali ne propunem sa sustinem urmatoarele evenimente in aceste orase:

  • Constanta – Open Days si Raliu Tehnico-Aplicativ, luna mai
  • Brasov – Zilele ClubFord 2012, 1-4 iunie
  • Bacau – Open Days si Cupa de Anduranta la Karting, luna iulie
  • Cluj – Open Days si Raliu Tehnico-Aplicativ, luna septembrie
  • Bucuresti – Open Days si Cupa de Anduranta la Karting, luna septembrie
  • Craiova – Open Days la fabrica Ford, data flexibila.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *