BDT sponsor @ Zilele ClubFORD 2012

BDT Ford, unul dintre cei mai mari distribuitori si reparatori autorizati ai marcii, a incheiat un parteneriat cu Asociatia Club Ford Romania devenind sponsor al celei de a IV-a editii a intalnirii nationale a membrilor ce va avea loc in perioada 2-4 iunie la Brasov.

Unul din principalii “invitati” la acest eveniment este Ford-ul Focus echipat cu cel mai nou si eficient motor pe benzina si anume motorul de 1.0 litru Ecoboost ce dezvolta 125 de CP si are un consum mixt de numai 5 litri/100 km. Pasionatii marcii prezenti la eveniment vor putea testa eficienta acestui motor iar cel va reusi sa obtina cel mai mic consum pe un traseu prestabilit va primi un smartphone si anume un iPhone 4.

La eveniment vor fi prezente si alte modele Ford disponibile pentru test drive si anume: Ford Fiesta, Ford Kuga, Ford Mondeo, Ford Ranger dar si utilitara Ford Transit cu motorizari noi, Euro 5, ce sunt acum cu pana la 15% mai eficiente din punct de vedere al consumului si au un interval de 2 ani sau 50.000 km intre revizii.

Organizatorii, alaturi de BDT au pregatit pentru participanti o serie de alte competitii inedite: de la cea mai rapida echipa care impinge noul Ford Ranger pana la un concurs de Karaoke, iar pe castigatori ii asteapta premii variate (statie de emisie-receptie, kit legislativ, kit de reparat pana, sepci originale Ford , ulei Castrol etc).

Pentru posesorii Ford, BDT va efectua la stand testari IDS si ale lichidului de frana, iar o parte din echipa de service va fi prezenta la eveniment pentru a acorda sfaturi de intretinere si exploatare sau asistenta tehnica daca este cazul.

Comments:0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *